Valora la ruta

SL-CV 71 SENDERO FUENTE LEBRILLICO - LA MUELA

Entitat promotora: Ajuntament de Chulilla

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

La ruta discorre per la zona nord-est de Chulilla per sendes i camins tenint en el primer quilòmetre una empinada pujada que després es tempera en descens fins al final. S'arriba a la Font Lebrillico per l'antiga séquia que assortia d'aigua a la població per a arribar a la cresta del Queixal i a les seues estupendes vistes, en particular al Mirador de la Creu.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
3,30 km
Horari teòric:
01:20:00
Desnivell de pujada:
210 m
Desnivell de baixada:
210 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-2009
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
agost de 2019
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0694-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Túria i Serra del Negrete (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Plaza de la Baronía - Fuente Lebrillico - Mirador de La Cruz

Descripció:

El sender s'inicia en la plaça de la Baronia la més emblemàtica de Chulilla al costat del panell explicatiu i, en ascens, avancem cap a la part alta de la Muela, passant abans per la Font Lebrillico. Des de la cresta tenim unes panoràmiques espectaculars: tota la població, el seu castell, i el canó que forma el Túria, El Mirador de la Creu és el punt culminant des d'on les vistes són més àmplies. Tornarem sobre els nostres passos i en continu descens arribem al barranc de la Mortaina fins a arribar al punt inicial pel sud de Chulilla.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents