Valora la ruta

SL-CV 74 EL CHARCO AZUL

Entitat promotora: Ayuntamiento de Chulilla

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
3,60 km
Horari teòric:
01:05:00
Desnivell de pujada:
95 m
Desnivell de baixada:
95 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
14-03-2006
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Plaza de la Baronía - C/ Maestro Amblar - C/ San Juan - Calle de Cuevas - Enllaç SL-CV 72 - C/ Charco Azul - La Rimuda - Baixada Charco Azul - canal d'Iberdrola - peña Mosen - Charco Azul - Peña Judía - Barranquillo - C/ Turia - C/ Arrabal - Plaza de la baronía

Descripció:

El sender s’inicia a la Plaça de la Baronia, pel carrer Amblar es pren a la dreta el carrer San Juan, una vegada en aquest s'entra a la dreta en el carrer Charco Azul, seguint-lo fins a la seua finalització en la Reimunda, on comença un camí agrícola al costat d'unes garroferes.

Es continua pel camí fins a convertir-se en una senda que va vorejant la base de la Penya Mosén (zona d'escalades) i sobre el Riu Túria, fins a arribar a unes infraestructures hidràuliques (Canal amb important cabal), després de travessar-les i descendir al llit apareix el Charco Azul on s’eixampla el Canó del Túria.

Continuem aigües avall per la Ribera del Túria passant pel paratge de Peña Judía, seguint el camí entre horts de tarongers en el paratge de Trascastillo, fins a una depuradora i al costat les ruïnes de l'antic safareig al costat dels Senders PR-CV 76-77 que deixem a la dreta per a ascendir pel Barri Barranquillo, Carrer Túria, Carrer Arrabal, finalitzant en la Plaça de la Baronia.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents