Valora la ruta

GR 36 E04 ALCÚDIA DE VEO - RAMBLA DE VILLAMALUR

Entitat promotora: Parc Natural de la Serra d'Espadà

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
9,30 km
Horari teòric:
02:45:00
Desnivell de pujada:
425 m
Desnivell de baixada:
315 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés mediambiental
Informació d'interés:
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
setembre de 2020
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0640-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra d'Espadà (Parc Natural)
Punts directrius:

Alcúdia de Veo - Fuente de San Pedro - Barranc - Térme de Suera - Mas de la Campana - Barranc Ctra. de Matet - Refugi rambla de Villamalur - Àrea recreativa

Descripció:

En la instal·lació esportiva hi trobem el cartell anunciador del sender tot just davant del frontó municipal en el passeig que condueix a la Font de Sant Pedro.
Prenen aquest passeig, molt condicionat amb banquets i arbres (pins, xiprers )i uns metres arribem a la Font de Sant Pedro. Passem de llarg de la font. Agafem un sender molt marcat, direcció nord. Uns metres després deixem un sender a la nostra Esquerra. En punts determinats podem veure algun tram molt ben empedrat . El sender va pujant paral·lel al barranc i acaba endinsant-se pel mateix. Una pista creua el barranc. Continuem entre suredes i arribem al coll de Pedralba.
Ens endinsem en el terme de Suera. El sender arriba a una pista ampla i que presenta molt bones condicions. Agafem la pista. Uns 20' després arribem al mas de la Campana. Continuem per la pista fins arribar a la font del Cantal. Uns 500 m després deixem la pista creuant el barranc de Pedralba. Comencem pujant fins arribar a un collet on creua el GR 333. Baixem per pista fins la carretera que condueix a Matet. Després d'uns 250 m per carretera l'abandonem per una marcada pista a l'esquerra fins arribar a la rambla de Villamalur. Continuem per la rambla fins l'àrea recreativa.

Senders coincidents