Valora la ruta

PR-CV 198 SELLA - ALT DE LA PENYA DE SELLA - SELLA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Sella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
8,20 km
Horari teòric:
04:15:00
Desnivell de pujada:
785 m
Desnivell de baixada:
785 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Sella  
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2000
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0847-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Aitana, Serrella i Puig Campana (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Muntanyes de la Marina (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Sella, Castillo y Ermita de Santa Bárbara, enlace con PR-CV 199 – Casa de Vistabella – Collado de Travesa, enlace con PR-CV 199 – Alto de Sella – gran cueva – pedrera de La Mora , Camino de Benimantell, enlace con PR-CV 9, 11, 12 – Área recreativa Font l´Alcàntara, enlace con PR-CV 11 – Sella, enlace con PR-CV 199, 10

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents