Valora la ruta

PR-CV 217 XIVA DE MORELLA - ORTELLS - FORCALL

Entitat promotora: Societat Esportiva Espemo

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
13,10 km
Horari teòric:
04:00:00
Desnivell de pujada:
280 m
Desnivell de baixada:
480 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Forcall  
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic

Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2000
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0545-1; 0520-3; 0519-4; 0544-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Riu Bergantes (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Forcall (enlace PR-CV 116 y 117) - Río Cantavieja – Ctra. De Villores – Molino de la Cueva – Rio Bergantes – Ortells – Mas de Molinos – Coll d'Ortells – Xiva de Morella (enlace PR-CV 216)

Descripció:

Eixim del Forcall des del Convent de les Monges en direcció al riu de Cantavella, en creuar-ho agafem l’assagador de les Solanes i seguim el riu Bergant passant per la granja del Lesserano, molí de la Cova, quan arribem al Pontarró del Toll del Mugró, creuem el riu Bergants cap a Hortells buscant el camí de Xiva, el qual seguim fins al barranc d’en Saura, on agafem la senda que ens porta al Pontet i la font del Pontet, on agafem l’assagador de la Gassula fins a Xiva de Morella.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents