Valora la ruta

PR-CV 303 D'ALZIRA A LA CASELLA

Entitat promotora: Ajuntament d'Alzira

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Ruta que des d'Alzira ens porta a la part alta del Barranc de la Casella, situat entre les Serres dels Agulles i de Corbera. Passant per la reserva de cérvols, l'àrea recreativa del Barber i diverses fonts.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
24,70 km
Horari teòric:
06:25:00
Desnivell de pujada:
770 m
Desnivell de baixada:
600 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
3
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-05-2005
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0770-1; 0770-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • La Murta y la Casella (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Av. Luis Suñer, 57 - Alzira - Camí del Barranc de la Casella - Pas de Pobre - Font de Tormo - Font del Barber - Font de la Garrofera - Bifurcación caminos

Descripció:

El panell d'inici el trobem en la Av. Luis Suñer, 47 en zona de jardins a l'altura del nou pont de la CV-50, passem per davall del pont per a agafar el Camí del Malecó, seguirem per aquest fins a arribar a l'encreuament d'una carretera fins a la nova carretera d'accés a Carcaixent, aquesta es creuarà per la nostra esquerra a l'altura de la rotonda, pels passos de zebra. Una vegada salvada aquesta carretera, continuem el camí que va al costat del llit en arribar a l'abocador, la senda continua per dins del llit del Barranc de la Casella. Sense deixar aquest barranc travessarem la carretera CV-50 per baix d'ella, per a eixir a un llit més ample. En eixir del llit travessem la carretera i ens trobem en el Camí del Barranc de la Casella. Uns quilòmetres més endavant a l'altura de l’Hort del Valencià, deixarem aquest camí per a agafar a esquerra un camí que ens incorpora al Camí Cara-Sol de la Casella, una vegada eixim a aquest girem a dreta arribant al Pas del Pobre (enllaç GR 236), i després, a la finca de la Casella. En la bifurcació de camins trobem el panell de final de la senda. La senda no acaba ací, sinó que segueix a esquerra direcció Bar de la Casella. Des d'aquest pel camí de la cadena a l'esquerra, arribem a la font de Tormos (enllaç PR-CV 304). Continuant per la pista forestal uns quilòmetres per a arribar a la font del Barber (enllaç PR-CV 38). La direcció a seguir és agafar el llit del barranc en descens fins que aquest es bifurca en barranc i camí, ens trobem a la Font de la Garrofera. En aquest punt trobem dues derivacions, la primera a la Font de la Teula, la segona a la Font de Tormo. Seguim per la pista forestal fins a trobar de nou el panell de final.  

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents