Valora la ruta

PR-CV 6.1 RABOSA - PINICO ENFERMO - RABOSA

Entitat promotora: Centre Excursionista Eldense

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
4,10 km
Horari teòric:
01:25:00
Desnivell de pujada:
185 m
Desnivell de baixada:
185 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-2001
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0846-3; 0871-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Alberg de Rabosa, Collado del Catxuli, crestería, Collado entrada a la Rabosa i Alberg de Rabosa

Descripció:
Eixim de la part posterior del Refugi de Rabosa en direcció W fins a la base de l’Alt de la Bassa, on prendrem direcció NE en pujada fins al serral al N de l’Alt de la Bassa. Seguirem en direcció N fins a prendre un desviament al NW. Pugem al primer cim de la sèrie per la qual anirem cresteando, continuem en direcció W. Comencem el descens, seguim en direcció W fins a prendre una pista, que ens portarà fins al serral d'entrada al Parc de Rabosa. Des d'ací prendrem la carretera d'entrada al refugi que ens portarà fins ell, on es troba el final de l'itinerari.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents