Valora la ruta

PR-CV 6.6 RABOSA - ALTO SILLA DEL CID

Entitat promotora: Centre Excursionista Eldense

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
6,80 km
Horari teòric:
03:50:00
Desnivell de pujada:
695 m
Desnivell de baixada:
270 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
3
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2001
Data últim Control de Qualitat:
maig de 2021
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0871-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Albergue Daniel Esteve-Rabosa - Cruce Casa Herrero (fin solapamiento PR-CV 6.2) - Rambla de Cossi - Enlace PR-CV 6.5 - Bifurcación final asfalto - Cruce inicio senda - El Comtador - Alto Silla del Cid

Descripció:

Iniciem la sendera des de l'esplanada que hi ha enfront de l'edifici de Rabosa. Abans de la capella a la dreta seguim un camí descendent direcció Sud, arribem a una bifurcació de camins, continuem per l'esquerra; el qual es converteix en senda, arribem a la Rambla de Rabosa, sense eixir d'ella trobem un encreuament a l'altura de la Casa d'Herrero. Ací el PR-CV 6.2 part cap a la dreta, nosaltres abandonem la rambla, continuem rectes i ascendim una senda entre pins. Continuem per senda per damunt del llit de la rambla fins que ens introduïm en el Barranc de Cossis, seguim el seu llit i arribem a un camí que ens porta a l'encreuament de camins, on es finalitza el solapament amb el PR-CV 6.5, ací seguim per la dreta; per pista forestal, ascendim per camí que més endavant en un altre encreuament, es converteix en asfalt. Continuem en ascens per asfalt, fins que arribem a una bifurcació, agafem camí de terra de l'esquerra, seguim en ascens, més endavant apareix a l'esquerra l'inici de la senda d'ascens al Comptador, en aquest punt girem a la dreta per camí ascendent; paral·lel als tallats de la cara Nord del Cid, cap a l'ascens a l'Alt Silla del Cid. El camí de retorn és pel mateix lloc.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents