Valora la ruta

PR-CV 6.2 RABOSA - CASTELLARETS - RABOSA

Entitat promotora: Centro Excursionista Eldense

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
5,15 km
Horari teòric:
02:20:00
Desnivell de pujada:
300 m
Desnivell de baixada:
300 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-2001
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Rabosa – Collado entrada a Rabosa – Castellarets – refugio de San Bernardo – Casa del Herrero – Rabosa, área recreativa por la Ermita.

Descripció:

Eixim de la part posterior del Refugi de Rabosa per la pista d'entrada fins al refugi. Tracem diverses corbes per la pista fins al serral d'entrada al Parc de Rabosa, on trobem una gran pedra amb una placa de referència del parc i en el qual deixem la pista per a prendre una senda en direcció S, que en una pineda i amb una forta pendent ens porta als Penyes de la Cotxa. Descendim fins a un xicotet tàlveg per a reprendre l'ascens definitiu fins al cim de Castellarets. Creuarem el cim en direcció E i després S per a arribar a una canal pel qual descendirem fent esses entre pedra solta i que ens permetrà véncer el fort pendent del tram. Continuem descendint per una senda ja més fàcil, arribant al Collado dels Nadalets i a la Cova del mateix nom o Refugi de Sant Bernardo. Havent entrat ja en el Barranc de Sant Bernardo, el seguirem en descens fins a trobar-nos amb l'encreuament dels PR-CV 6-5 i 33 en creuar la Rambla de Rabosa. Des d'ací prenem direcció N passant per la Casa Herrero, prenent ja la pista que ens portarà de nou al Refugi de Rabosa, on es troba el final de l'itinerari.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents