Valora la ruta

PR-CV 6.3 RABOSA - LA FORADA - RABOSA

Entitat promotora: Centre Excursionista Eldense

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
8,00 km
Horari teòric:
02:40:00
Desnivell de pujada:
320 m
Desnivell de baixada:
320 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2001
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0846-3: 0846-4: 0871-1; 0871-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Maigmó i Serres de la Foia de Castalla (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Maigmó y Sierras de la Foia de Castalla (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Punts directrius:

Rabosa – Casa del Calafete – Casa la Ferrería – Collado d’Amorós - Rabosa

Descripció:

Eixim de la part posterior del Refugi de Rabosa en direcció oest fins a la base de l’Alt de la Bassa, on prendrem direcció NE en pujada fins al serral al n de l’Alt de la Bassa. Seguim recte en direcció e, passant pel Cantal del Moro fins a arribar al barranc Xolí, on prenem la pista en direcció s, i pocs metres després una sendera senyalitzada a l'e., prenem la pista que puja a la casa del Calafat fins a un encreuament de pistes, on ens desviarem a l'e., uns metres després deixem la pista per a prendre una sendera que ens porta al serral del Tros. Girem al nord deixant una pista a l'oest, ens dirigim a la Foradada, vorejant-la per l'oest, seguim en direcció nord fins a arribar a la Ferreria, continuarem passant per l'Ermita de Catí i envoltant el serral de Moros pel nord per a arribar al colladet d’Amorós, seguim en direcció sud fins al serral al nord de l’Alt de la Bassa, prendrem el camí a Rabosa, girant al sud-oest cap al refugi de Rabosa.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents