Valora la ruta

SL-CV 126 CAMINO DE SAN PASCUAL

Entitat promotora: Ayuntamiento de Monforte del Cid

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Camí tradicional que uneix la Rambla de Orito amb la Cova de Sant Pasqual, on se celebra tots els anys una tradicional romeria.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
8,70 km
Horari teòric:
02:15:00
Desnivell de pujada:
200 m
Desnivell de baixada:
10 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
14-03-2010
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
agost de 2019
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0871-3; 0871-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra de les Àguiles i Sant Pasqual (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Monforte del Cid - Cruce PR-CV 342 - Cruce PR-CV 179

Descripció:

Des de la intersecció de la Rambla d’Orito amb el Riu Vinalopó, on s'inicia el sender, pujarem per el “Camí Agualejas”, on arribarem al nucli urbà de Monforte del Cid. Creuarem la localitat fins a arribar a l’Avda. d'Alacant, que abandonarem als pocs metres, per a prendre el Corriol del Pilar del Cid, unint-se a el PR-CV 342, creuant la Rambla d’Orito i el pont sota l'autovia A-31, la qual seguirem en paral·lel. Arribarem a un encreuament de camins, on agafarem de la dreta (E), el qual rep el nom de “Camino Hondo”. Després de travessar la línia de el AVE per un pont seguirem pel mateix camí fins a arribar a l'encreuament amb la carretera CV 831, on després de creuar-la, continuarem pel carrer Julio Romero de Torres fins a arribar a una rotonda, on prendrem el Camí pujada de la Cova. Seguint aquest camí enllaçarem en el PR-CV 179 fins a arribar a una xicoteta àrea recreativa, on continuarem per la dreta (E) per una xicoteta senda fins a arribar a la Cova de San Pascual, punt final del recorregut.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents