Valora la ruta

SL-CV 17 SENDA DE LA COSTA I LA TOSCA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Sumacàrcer

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut assequible per als més xicotets de la casa que ens endinsa pels boscos mediterranis de les sendes de la Costa i la Tosca on trobarem un parell de forns de calç, testimoni etnogràfic d'antics oficis.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
4,40 km
Horari teòric:
01:35:00
Desnivell de pujada:
250 m
Desnivell de baixada:
250 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-1999
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2017
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0769-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Sumacàrcer - Senda de la Costa - Derivación Fonteta de Bartolo - Camino de la Ceja - Corral de Pinxo - Senda de la Tosca - Sumacàrcer

Descripció:

Eixim del poble pel carrer Concha Piquer remuntant el camí cimentat que va al depòsit d'aigua i que es converteix en la senda de la Costa per la lloma del Barranc del Llop. Cap arrere, tenim magnífiques vistes de la presa de Tous i l’Assut d'Escalona. Més endavant, deixem a la dreta la derivació a la Fonteta de Bartolo. Continuem la senda fins al camí de la Cella, via pecuària que seguim a l'esquerra fins a l'altura del corral del Pinxo, on prenem la senda de la Tosca en la qual trobarem restes d'algunes caleres. La sendera ens deixa en l'Av. de l'Oest, molt prop del punt d'eixida.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents