Valora la ruta

SL-CV 17.1 SENDA DE L'OMBRIA DEL CASTELL I VEDÀ

Entitat promotora: Ayuntamiento de Sumacàrcer

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut per sendes històriques de Sumacàrcer i espais d'alt valor ecològic i mediambiental protegides pels penyals del castell.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
5,40 km
Horari teòric:
01:55:00
Desnivell de pujada:
255 m
Desnivell de baixada:
255 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-1999
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2017
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0769-2; 0769-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Sumacàrcer - Camí de Viro - CV-560 - Senda Vedà - Camino de la Ceja y GR 237 - Senda de l'ombria del Castell - CV-560 y SL-CV 124 - Sumacàrcer

Descripció:

Des del carrer de la Florida prenem el camí de Viro, un passeig que discorre en paral·lel al riu Xúquer. Passem pel safareig i poc més endavant per la depuradora, sempre entre el riu i la séquia d'Escalona que creuem per a arribar a la CV-560. A l'altre costat, remunta un camí asfaltat entre terrasses de tarongers. A l'altura d'una caseta seguim per la dreta. Deixem arrere el depòsit d'incendis i el camí es va estrenyent fins que eixim dels camps per la senda Vedà. En la pujada trobem un desviament al “Abric de la senda Vedà”. Arribem al camí de la Cella, via pecuària que recorre tota la lloma de la serra, i ara seguim a la dreta uns 100 metres per a iniciar la baixada per la senda de l'ombria del Castell. Voregem la penya del castell fins a la CV-560 i punt d'inici de la senda que puja al castell. Seguirem la carretera per l'esquerra fins a l'inici de la sendera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents