Valora la ruta

GR 332 E03 GR 332 E03 BICORP - CIM DEL CAROIG

Entitat promotora: Mancomunitat de la Canal de Navarrés

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Etapa que ens permet ascendir al cim del Caroig a 1.126 m d'altura on tindrem unes boniques vistes dels termes de Teresa de Cofrentes i Bicorp. A més, En el tram més muntanyenc podem gaudir del bosc de la zona del barranc Salado.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
19,20 km
Horari teòric:
06:25:00
Desnivell de pujada:
1.115 m
Desnivell de baixada:
290 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
24-02-2023
Data últim Control de Qualitat:
maig de 2022
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0768-2 0769-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Muela de Cortes i el Caroche (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Muela de Cortes y el Caroche (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Bicorp – Barranc Moreno – Encreuament a la cova de la Araña – Casa del Sillero - Barranc Salado (enllaç PR-CV 237) – El Burriquet Alto – Los Tres Mojones - Coll Caroche (enllaç GR 7 i PR-CV 446) – Pic Caroche

Descripció:

Eixim de Bicorp creuant el pont i per l'Av. de la Castellana. Passada l'almàssera prendrem un camí a la dreta que creua el barranc Moreno. Al poc, passarem pel depòsit nou i eixirem al carril del Benefetal pel qual seguim fins al desviament de la cova de l'Aranya. Seguim en ascens i passem per la casa del Sillero. Més endavant, en una corba tancada, deixem el carril principal per a seguir recte per un camí que posteriorment es converteix en senda paral·lela al barranc Salado. Enllacem amb el PR-CV 237 que seguirem a la dreta un bon tram fins a la zona del Burriquet Alt on deixem el PR i seguim de nou pel carril del Benefetal a la dreta per al poc girar a l'esquerra pel carril del Caroche que no abandonarem fins a Los Tres Mojones, punt de confluència dels termes de Bicorp, Ayora i Teresa de Cofrents. Seguirem ara per la dreta de la bassa, pel camí de Teresa a Bicorp fins a la casa i font del Collado (enllaç amb el GR 7 i el PR-CV 446). Només ens queda pujar per la pista fins a l'observatori forestal i vèrtex geodèsic del Caroig.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents