Valora la ruta

GR 332 E02 GR 332 E02 NAVARRÉS - BICORP

Entitat promotora: Mancomunitat de la Canal de Navarrés

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

1 valoració

Aquesta etapa connecta tres poblacions de la Canal: des de Navarrés a Quesa per a acabar a Bicorp. Passarem pel Paratge Natural Municipal de los Chorradores, el salt del Molino, el riu Escalona i el barranc del Barcal on en tots ells l'aigua és la protagonista i ens sorprendran les formacions d'arenisca roja que trobarem en el camí.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
19,00 km
Horari teòric:
05:50:00
Desnivell de pujada:
520 m
Desnivell de baixada:
490 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
24-02-2023
Data últim Control de Qualitat:
maig de 2022
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0769-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Los Chorradores (Paratge Natural Municipal)
  • Muela de Cortes i el Caroche (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Muela de Cortes y el Caroche (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Navarrés – Cementeri – Los Chorradores – Mirador d’Escalona – Embassament d’Escalona - Salt del Molí – Font Caldes - Quesa - Riu Escalona – Carril de los Collados – Barranc del Manal - Cementeri - Bicorp

Descripció:

Prenem el carrer de l'Església fins a la plaça per a seguir pel carrer Reis Catòlics i el carrer Mestre Vicente Almor per a eixir de la localitat. Seguim pel camí del cementeri i continuar per l'esquerra. Passem per la granja de la Perdiz per a arribar al Paratge Natural Municipal de Los Chorradores. Des d'ací, toquem la CV-580 i per camins entre camps voregem el altico Redondo, entre pins passarem pel mirador d'Escalona i descendirem pel barranc fins al carril de la Cantera ja en l'embassament. Per una agradable pista prop del riu Escalona ens acostarem al salt del Molino i a la font Caldes abans d'arribar a Quesa. Creuem la població per a eixir pel carrer Sant Antoni i travessar el riu Escalona per uns tubs i pedres (zona inundable). Ara tenim una forta pujada fins a la zona coneguda com Los Albaidares. Seguim la pista i enllacem a l'esquerra amb el carril de los Collados per tornar a girar i continuar pel barranc del Manal on trobarem diverses formacions d'arenisca roja. No deixem el carril principal fins al cementeri de Bicorp al qual entrarem per l'antic safareig de la Chirrichana.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents