Valora la ruta

PR-CV 115 VEREDA PASO DE CUERNAS DOS AGUAS (YATOVA - GR 7)

Entitat promotora: Ayuntamiento de Yátova

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
27,10 km
Horari teòric:
08:35:00
Desnivell de pujada:
1.090 m
Desnivell de baixada:
625 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Yátova  
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-1997
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2018
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0721-3; 0720-4; 0745-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Sierra de Martés y el Ave (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierras de Martés y el Ave (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Tabarla (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Pza. Blasco Ibáñez - Rambla de la Horteta, Enlace con SLCV-164 - Collado del Motroton - Solana Del Corralejo - Barranco del Burro - Cañada del Pinar - Rio Magro - Cuerna - Hoya Calabuig - Cruce ctra. Presa (enlace con SL-CV 47) - Masia del QuinetE - Embalse de Forata - Corral de la Fulla - Bifurcación pista - Barranco Madroñal - Collado las aliagas - Enlace con SL-CV 21 - El Pulpitillo - Collado de los Rodrigos - Barranco del Gallo - Casa de Julián Pérez, Acceso a Pista - Senda Vieja, Acceso sendero , Enlace con GR 7 - Refugio el Manquillo

Descripció:

Comencem al jardí Blasco Ibáñez per la rambla de l’Horteta, fins al SL-CV 164, continuem fins al serral del Motrotón, la sendera deixa a l'esquerra el cim del Motrotón, la pista continua 400 metres des del serral per la partida de la solana del Corralejo, s'abandona prenent una senda a l'esquerra, s'arriba a la canyada de la pineda cap a la depressió de la vall del Riu Magre, passem pel pas de Cuerna, el camí segueix fins a la Foia de Calabuig i el pla que porta fins a l'embassament de Forata, una vegada passat el barranc Cairon, s'arriba a la masia del Quinete, la senda continua pel barranc del Someron, arribem al corral de la Fulla, seguim cap al serral del Pulpitillo, es pren una pista que després d'uns 3 km ens porta fins al barranc de l'esbarzer i 1,7 km després el barranc del madroñal, fins a arribar a la Collada de les Argilagues, seguim al Pulpitillo, s'arriba a la pista que puja al pic Dimarts a l'altura de la Casa de Julián Pérez, seguim la pista que no porta a la Casa del Col·legial, seguim per la senda que enllaça amb el GR 7 i després el refugi del Manquillo.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents