Valora la ruta

SL-CV 21 EL CERRO - COLLADO DEL PULPILLO

Entitat promotora: Ayuntamiento de Yátova

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
Sense determinar
Horari teòric:
Sense determinar
Desnivell de pujada:
Sense determinar
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Yátova
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-05-2000
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Descripció:

Discorre des de l'enllaç del PRCV 148 en l'alt del Cerro, per una pista fàcil de seguir en direcció sud. A uns 80 metres acumulats i quasi un terç del recorregut és descendent.
Als 10 minuts – 0.96 Km – trobem a l'esquerra un sender que ens permetrà acostar-nos a un mirador destacat sobre el canó del Magre que recorrem poc després.
Davant tindrem el barranc de Dueñas i el del Purgatori, que drenen els alts del Pulpillo, una formació rocosa que es destaca al sud-est, i als nostres peus del racó del Lladre i la solana de Prats.
Reprendrem la pista que, poc després, es desdibuixa i acaba definint-se com una sendera estreta i serpentejant que descendeix decididament al centre del riu, en la Vera del Quinto, a uns 40 minuts i 2'6 Km de marxa.
La senda gira curs a dalt fins a doblegar la pròxima corba del canó i poc després passarem el curs de l'aigua per l'aigua pel punt que indiquen els senyals.
Un curt tram ascendent, bastant empinat, porta fins a un camí on trobem l'indicador de l'enllaç amb els senders SL

Senders coincidents