Valora la ruta

PR-CV 148 YATOVA - CASA DE TABARLA (ENLACE GR 7)

Entitat promotora: Ayuntamiento de Yátova

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
23,37 km
Horari teòric:
06:30:00
Desnivell de pujada:
650 m
Desnivell de baixada:
615 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Yátova
Punt d'arribada:
Cases de Tabarla
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-03-1999
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Yátova (enlace PR-CV 115) - desvío a Fte. Militara - Corral de Galena - Fuente Umbría - Los Cuchillos - Padernillas - Cortijos del Pobre - Collado del Cantal - Cárcama , El Peñón - Río Mijares - Collado Fletz – Enlace SL-CV 21 – Alto del Cerro - Casas de Tabarla (enlace GR 7)

Descripció:

Eixim de Yátova per la ronda oest, quasi al final del poble, en direcció del Barri de Millars i a la dreta prenem al costat d'un magatzem. Pugem un bon repit i a l'estona prendrem una senda fins al Corral de Galena. Seguim i passarem al costat de la Font Murria, seguint direcció oest deixant a la dreta l'Alt Paternillas. Sense parar d'ascendir arribem al Tossal del Cantal, a partir d'ací comencem a baixar, als 45' passem per unes cases o masies, algunes abandonades. Canviarem a direcció sud fins a arribar a la casa del Penyal al costat de la carretera.
Travessem la carretera i no arriba a 100m prendrem el camí que apareix a la nostra esquerra, passem el riu Millars, una zona en la qual hi ha alguns xalets dispersos. Arribem al Tossal de Fletz, ací canviem de direcció de nou a l'oest i pugem una zona més muntanyenca i rocosa fins a El Cerro. Precioses vistes de la vall. En alguns minuts comencem a baixar progressivament. Eixim a un camí forestal que ens dirigirà cap a l'esquerra, estant en 30' a les cases de Tabarla. D'ací en menys de 5' connectem amb el GR 7 i la font del pouet Valentín, en la carretera de Hortunez.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents