Valora la ruta

PR-CV 187 LOS RUBIALES - RÍO TURIA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Aras de los Olmos

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Aquesta senda de xicotet recorregut, ens acosta als frondosos boscos del riu Túria, unint el nucli urbà d'Aras de los Olmos amb les principals àrees recreatives del municipi, d'entre les quals destacarem la zona d'acampada i campament juvenil dels Rubiales.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
17,10 km
Horari teòric:
06:00:00
Desnivell de pujada:
820 m
Desnivell de baixada:
820 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
14-12-2001
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0638-1; 0637- 2; 0637- 4; 0638- 3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Túria i Serra del Negrete (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Alto Turia (Reserva de la Biosfera)
  • Alto Turia (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Alto Turia (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Camino del Navajo Sastre - Senda de la Travina - Camino de la Escarleruela - Cruce con el PR-CV 188 - Rento Benito - Refugio Agua Tomás - Refugio de los Antolines - Las Lomas - Corral del Tío Barbero

Descripció:

Comencem en el Pas del mig i ens dirigim al camí del Navajo Sastre, passem al costat del Navajo del Sastre, deixem el camí del Navajo del Sastre i agafem el cordill de Castella i el camí de la Travina fins al corral de les Llomes, seguim la senda creuant el camí de l’Escaleruela fins a arribar al barranc del mateix nom, on agafem el camí de l’Escaleruela, en aquest punt enllacem amb el PR-CV 188, seguim el camí fins a un desviament a la dreta que ens porta fins al camí de l'ombria negra i la séquia del Molí, seguim el camí a la recerca del serral de Vinyes Tomás i el refugi de l'Aigua de Tomás, al costat del riu Túria, seguim el camí fins al refugi dels Antolines, des d'aquest punt busquem el camí que ens porta a la Cova de l'aire, passant al costat d'ella, i seguim en direcció al barranc de Valdelagua i després el barranc de les Balsilles per a dirigir-nos a Aras de los Olmos pel camí vell de les Espartoses.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents