Valora la ruta

SL-CV 54 LOS MIRADORES

Entitat promotora: Ajuntament de Bejís

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut 'condicionat' en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Sender que en el seu primer tram ens permet obtenir les millors vistes de la vall del Palància. De tornada, junt amb el GR 7, podrem contemplar el bellíssim vall del Canales.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
9,20 km
Horari teòric:
02:55:00
Desnivell de pujada:
300 m
Desnivell de baixada:
300 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic

Informació d'interés:
Data d'Homologació:
26-05-2023
Data últim Control de Qualitat:
abril de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0639-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Palància (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Alt Palància (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Peñaescabia (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Aqüeducte de los Arcos - Puntal de San Cristobal - Pista de los Pradillos (enllaç PR-CV 273) - Corral de la Masadica (desviament a font la Griva) - Coll Girón - Enllaç GR 7 - Carretera de Arteas - Aqüeducte de los Arcos

Descripció:

Eixim de l'aqüeducte de los Arcos per la carretera que va a Los Cloticos i passat el corral del Tuerto, en un entrant a mà esquerra prenem la senda que ens deixa en el puntal de Sant Cristobal. Entrem en la zona cremada, on deixem un antic forn d'algeps, fins a la pista dels Pradillos (enllaç PR-CV 273) que seguim a l'esquerra. Més endavant, en una corba tancada, deixem el PR-CV 273 i seguim per la principal. A l'altura del corral de la Masadica tenim l'opció d'acostar-nos a la font la Griva. Continuem fins al coll de Girón on seguim per l'esquerra fins a l'alt on enllacem amb el GR 7 i podem veure Arteas de Abajo.

Des d'aquest punt el sender local torna a Bejís juntament amb el GR 7, paral·lels al riu Canales sense abandonar la pista que descendeix fins a la carretera d'Arteas que seguirem fins a los Arcos, ja a Bejís.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents